Jika anda tengah pening mencari sticker printing murah di sekitar Shah Alam, apa kata baca dulu di sini?

Situasi 1:

Majlis perkahwinan dah nak dekat. Kalut nak urus semua benda sana-sini. Ingat nak bagi doorgift yang boleh buatkan tetamu kita boleh ingat majlis kita sampai bila-bila. Nak letak gambar pre-shooting cantik yang posing dekat Laman 7 bulan lepas. Tapi tak nak cari kedai jauh-jauh susah nak bergerak. Dan nak cari tempat yang boleh print sticker cantik dengan harga berpatutan.

Situasi 2:

Antara SOP sepanjang musim PKP ini untuk premis adalah dengan meletakkan penanda untuk social distance. Memanglah lebih jimat kalau setakat tampal tape berwarna bentuk kotak dekat lantai, tapi tak matching la dengan imej atau dekorasi premis perniagaan kita kan?

Ataupun memang perlukan label sticker social distance yang ada maklumat untuk bantu sesetengah pelanggan kelainan upaya. Manalah tahukan…

Situasi 3:

Alhamdulillah. Musim-musim PKP ni dah ramai yang buat side income nak tambah duit belanja. Sifu-sifu bisnes kata kita kena ada branding. Jenama supaya orang kenal akan produk kita. Dah ada duit lebih sikit ni ingat nak pusing balik modal untuk bisnes kek chocolate moist lekat dekat bekas tupperware kek tu. Tapi tak ada idea nak bermula dari mana. Janji ada sticker label dekat produk kita sudah. Dan murah.

Jika anda…

  1. Baru pertama kali nak cuba mendapatkan servis sticker yang tak jauh dari tempat anda di Shah Alam mahupun
  2. Tak ada idea nak design sticker untuk jenama bisnes anda, atau
  3. Ada idea, tapi nak survey dahulu servis, harga dan sebagainya,

FLEXISPRINT sedia membantu anda!

FLEXISPRINT Sticker Printing Murah di Shah Alam

Dengan norma baharu yang tak menentu sekarang ini semestinya sedikit sebanyak flow kehidupan seharian kita turut terganggu. Pergerakan kitalah yang paling terbatas. Kalau kawasan kita terkena tempias PKPB atau lagi teruk kalau terkena PKPD memang dah tak ke mana dah.

Beroperasi lebih dari sedekad, FLEXIPRINT pakar dalam bidang percetakan digital. Pelbagai jenis sticker dan kegunaannya telah banyak dihasilkan yang memenuhi keperluan dan citarasa pelanggannya yang datang dari pelbagai sektor. Dengan team graphic designer FLEXISPRINT yang sedia ada cukup untuk membantu memberikan idea untuk design sticker kegunaan pelanggannya!

Pelbagai jenis sticker yang pelanggan boleh cuba dapatkan. Namakan sahaja; nak sticker untuk produk? Sticker yang tahan lasak untuk pembungkusan makanan sejuk beku? Decal? Semuanya ada! Boleh minta reprint jika tersilap print dan kami juga terima tempahan urgent.

Harga berbeza mengikut jenis sticker yang dikehendaki pelanggan. Kalau nak terus dapat quotation harga yang paling cepat, cuba order dari website FLEXISPRINT ya. Tiada kos untuk penghantaran jika pos di Semenanjung Malaysia akan dikenakan. Warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Sek 2 dan Sek 13 Shah Alam.

Layari juga laman media sosial kami yang lain untuk mengetahui promosi semasa atau pertanyaan lanjut! Bulan Oktober ini sahaja kita ada promo murah untuk sticker jenis Mirrorkote!

Mirrorkote Sticker
✅ Saiz: 3cm, 500pcs = RM32
✅ Saiz: 5cm, 500pcs = RM55
Dapatkan sebutharga sticker di:
Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.
Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  1. No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  2. No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Baca tentang jenis stiker label disini.