PVC Counter / Sampling Booth Murah

Dapatkan pvc counter / sampling booth yang murah dengan kualiti terbaik hanya di FLEXISPRINT. Sebagai peniaga dan usahawan pvc counter ini amat penting untuk anda lagi – lagi yang rajin join pameran atau bazaar. Kenapa saya cakap ianya penting ? Sebab dengan adanya pvc counter ini anda sudah tidak perlu guna meja banquet lipat yang berat tapi plain kosong tidak lah secantik mana itu.

 

Siapa yang Perlu Beli  PVC Counter / Sampling Booth

 

Anda pasti memerlukan pvc counter kerana mudah dipasang dan mudah dibawa. Dengan adanya pvc counter, pasti booth atau kiosk anda nampak lebih menarik untuk mempromosikan produk anda

Sesuai untuk usahawan seperti :
– produk penapis air
– produk kecantikan
– produk kesihatan
– produk makanan
– simcard
– insurans
– aiskrim
– perfume
Dan lain lain

Dengan adanya PVC counter ini usahawan produk tak perlu lagi berhadapan dengan situasi logistik. Logistik bermakna pergerakan apabila menyertai expo, pameran atau aktiviti berjualan di pasar malam atau bazaar. Situasi yang mencabar adalah menyediakan kelengkapan meja, alas meja serta pergerakan yang terbatas di kawasan pameran. Apabila anda pasang PVC counter ini semua masalah itu diselesaikan.

 

Kelebihan

Ianya ringan dibawa malah kaum perempuan juga mampu membawanya. Pvc counter ini amatlah mudah dibuka dan  dipasang oleh anda. Tidak perlu banyak kelengkapan pun untuk memasangnya. Tak cukup lagi ? PVC counter ini mampu menyerlahkan produk dan bisnes anda berbanding pesaing lain yang menggunakan meja biasa.

 

Ciri – ciri  PVC Counter / Sampling Booth

pvc counter sampling booth kedai printing shah alam

 

Dicetak atas material White Sticker dengan cetakan 1440 dpi. Anda boleh meminta designer membuat design yang bersesuaian dengan konsep perniagaan anda. Setelah dicetak, sticker itu akan melalui proses laminasi atau lamination . Disini juga anda boleh memilih antara gloss laminate atau matte laminate.

Perbezaan gloss laminate dan matte laminate adalah, gloss nampak licin dan berkilat sedangkan matte nampak kesat dan tak berkilat.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

 

 

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

 

 

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19,jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Tempah sekarang!

Hubungi kami di

Sekiranya anda sebarang pertanyaan boleh hubungi kami

Whatsapp >> klik here

📍 Outlet Flexisprint Seksyen 2, Shah Alam
03-5510 2290
📍 Outlet Flexisprint Seksyen 13, Shah Alam
03-5523 9119

email : flexisprint@gmail.com

FLEXISPRINT Promotional Item Solutions