Sticker Kalis Air Untuk Usahawan Produk

Rata-rata usahawan makanan pasti tanya kami tentang sticker kalis air untuk usahawan produk makanan mereka. Kenapa mereka sibuk sangat nak kan sticker kalis air ni ? Golongan usahawan makanan yang mana perlu tahu dan tempah sticker kalis air? Berminat nak tahu lebih lanjut ? Teruskan membaca artikel yang paling bermanfaat ini.

 

clear stickers or transparent sticker are perfect for windows, bottles, as product labels or simply as a way to give your stickers a unique look.

 

Apa, kenapa, dan mengapa 3 soalan keramat usahawan perlu tahu

 

Sticker kalis air untuk usahawan produk apa?

 

Siapa yang perlu tahu tentang sticker kalis air? Jawapannya adalah semua usahawan produk.

 

Tak kisah anda meniaga apa anda perlu tahu ilmu ini. Sticker kalis air untuk usahawan produk makanan. Kebanyakkan produk makanan akan memasarkan jenama mereka menggunakan chiller lebih lebih lagi jika mereka menawarkan prduk sejuk beku ( frozen food ) seperti karipap frozen atau kek. Usahawan air juga perlu tahu kelebihan sticker ini.

 

sticker kalis air untuk usahawan produk

sticker kalis air untuk usahawan produk

Kenapa sticker kalis air untuk usahawan produk makanan?

 

Usahawan produk makanan pasti tak mahu kalau jenama mereka hancur akibat ancaman air atau wap kan. Oleh itu anda perlulah melaburkan wang sedikit lagi untuk menempah sticker kalis air ini.Terdapat 4 jenis sticker kalis air yang ditawarkan oleh FLEXISPRINT

 

  1. Transparent Sticker
  2. Clear Sticker
  3. White Sticker
  4. Pvc Sticker

 

Great Product Great Price . The stickers looked great and the price was just right….lots of compliments on them. – review customers

 

Mengapa tempah sticker kalis air untuk usahawan produk di FLEXISPRINT?

 

Di FLEXISPRINT kami menawarkan perkhidmatan percetakan sticker yang berkualiti setanding dengan kualiti produk usahawan itu sendiri. In House Production yang diperlopori oleh anak jati Malaysia sendiri. Setiap tempahan sticker anda kami akan proses di unit production kami sendiri bermula dari printing hinggalah pemotongan.

Cepat dalam pengurusan tempahan anda. Harga pasaran yang berpatutan dan murah di Shah Alam.

 

sticker kalis air untuk usahawan produk

 

Dengar cerita FLEXISPRINT sekarang ni tengah buat promosi untuk produk sticker kuih raya ni. Nak dapatkan promosi hebat dari mereka?

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

 

 

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

 

 

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19,jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kalau nak tempah sticker kuih raya 2018 boleh terus ke StickerProjek.com dan masukkan code STICKERRAYA18 .