Kotak Shah Alam

Sebagai usahawan kita perlu sentiasa bergerak kemana sahaja untuk buat marketing, sales dan jumpa supplier. Mesti nak cari yang berdekatan dengan kediaman atau pejabat kan? Untuk warga Shah Alam dan Kota Kemuning yang nak tempah kotak Shah Alam sudah kami takluki. FLEXISPRINT sedia berkhdimat untuk anda.

Tempah Kotak Shah Alam Destinasi Tumpuan

Kepadatan penduduk melayu di Shah Alam sememangnya tinggi. FLEXISPRINT menawarkan servis cetakan kotak yang berhampiran dengan anda. Kedudukan premis kami yang berada di Seksyen 2 dan Seksyen 13 pasti memudahkan anda untuk datang menempah.

 

Kenapa perlu tempah kotak?

Kajian menunjukkan, munculnya keinginan untuk membeli sangat berkait rapat dengan packaging kotak produk. Dalam satu kajian ini menunjukkan 64%  (majoriti) pengguna akan membeli produk dari rak tanpa pengetahuan terlebih dahulu daripada itu. 

 

64%  (majoriti) pengguna akan membeli produk dari rak tanpa pengetahuan terlebih dahulu daripada itu.

 

Produk Yang Ada Packaging Lebih Dipercayai Pelanggan

Setiap pelanggan mahukan yang terbaik untuk diri mereka. Usahawan juga mahukan terbaik untuk perniagaan dan masa mereka. Dengan adanya Kotak pelanggan akan lebih yakin untuk beli produk anda berbanding produk pesaing.

 

Cuba anda bayangkan  ubat gigi brand A tanpa kotak. Brand ubat gigi B ada kotak, harga cuma beza 20 sen mahal, agak-agak siapa yang anda lebih percaya nak beli?

 

print kotak shah alam

 

Tempah Kotak Produk Anda Sekarang

Hubungi kami di

Whatsapp >> klik here 

📍 Outlet Flexisprint Seksyen 2, Shah Alam
03-5510 2290
📍 Outlet Flexisprint Seksyen 13, Shah Alam
03-5523 9119

Email : flexisprint@gmail.com

FLEXISPRINT Promotional Item Solutions