Sedang mencari roll up bunting printing dengan harga yang berpatutan? Berikut adalah 3 sebab kenapa anda perlu memilih Flexisprint.

Apabila melibatkan perbelanjaan marketing pasti para usahawan mahukan penjimatan hebat. Oleh itu kami di FLEXISPRINT menawarkan promosi roll up bunting printing murah murah untuk anda.

Kenapa anda perlu guna kaedah pemasaran ni?

Tak cukup ke dengan sekadar print bunting biasa?

Jawapannya mudah. Tak cukup impak pada jenama perniagaan anda.

 

Kembangkan Perniagaan Anda Dengan Cara Promosi Berkesan

 

Kedai dah susun kemas cantik cantik window display memang mencairkan hati pelanggan.

Tapi bila toleh sebelah nampak pula bunting biasa dengan tiang kaki pun dah senget.

Ini pasti mengganggu pemandangan kedai anda.

Tahukah anda bahawa roll up bunting adalah sistem promosi yang paling popular yang digunakan untuk pelancaran produk, road show, pemasaran dan expo?

Oleh itu, bunting ini perlu ada untuk menaikkan jenama dan perniagaan anda.

 

“Banner stands are a great way of creating a professional”

 

Menjimatkan kos signboard kiosk

Apabila bisnes berkembang dengan sistem ejen atau cawangan, maka usahawan perlu melaburkan wang untuk marketing.

Salah satu caranya adalah dengan membuka kiosk kiosk.

Gunakan roll up bunting kerana ia boleh menjimatkan kos signboard untuk membuat promosi produk jualan anda.

Malah, anda juga boleh buat design bunting sendiri dengan perisioan Powerpoint.

 

War-warkan promosi perniagaan

Macam mana sales nak masuk kalau pelanggan lalu lalang tak tahu kewujudan kedai anda.

Sudah pasti mereka juga tidak tahu apa promosi yang sedang anda jalankan.

Dengan adanya roll up bunting, premis perniagaan anda ini pastinya membuatkan pengunjung tertarik mahu membaca promosi itu.

 

Bunting Giant Flyers

Jika risalah ataupun flyers, ia diedarkan di kaki kaki lima atau diletakkan di hadapan kereta dan rumah bakal pelanggan anda.

Kita tidak tahu sama ada mereka membaca atau membuangnya.

Jika anda melaburkan wang untuk membuat roll up bunting, ia merupakan giant flyers perniagaan anda.

Yang pasti orang lalu lalang membacanya.

 

roll up bunting printing

 

 

Tingkatkan sales anda dengan roll up bunting

Sekiranya anda sebarang pertanyaan boleh hubungi kami

Whatsapp >> klik here 

📍 Outlet Flexisprint Seksyen 2, Shah Alam
03-5510 2290
📍 Outlet Flexisprint Seksyen 13, Shah Alam
03-5523 9119

FLEXISPRINT Promotional Item Solutions